ΑΕΚ

Στην Περιφέρεια αντί για την Κύπρο ο Μπάγεβιτς

Στην Περιφέρεια αντί για την Κύπρο ο Μπάγεβιτς
INTIME SPORTS

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ και της "Δικέφαλος 1924" με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, είναι από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στον δρόμο προς την έναρξη των έργων για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όχι μόνο διότι υπάρχει το εγκεκριμένο κονδύλι των 20 εκατομμυρίων Ευρώ. Αλλά και διότι το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, περνά μέσα από διαδικασίες συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής. Ενώ η αυριανή συνάντηση, θα είναι και η πρώτη που θα γίνει με την Ρένα Δούρου, από τότε που εξελέγη.

Επομένως πρόκειται για μια εξόχως σημαντική συνάντηση, από την οποία δεν ήθελε να απουσιάσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Γι αυτό και ματαίωσε το ταξίδι που σκόπευε να κάνει στην Κύπρο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, σκόπευε να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το παιχνίδι που θα δώσει αύριο η Βοσνία απέναντι στην Κύπρο, το οποίο θα κρίνει και την παρουσία μιας εκ των δυο ομάδων στα μπαράζ. Όμως η αυριανή σημαντική συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής, υποχρέωσε τον Μπάγεβιτς να ματαιώσει το ταξίδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ