ΑΕΚ

Στην Ισπανία ο Αραούχο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ταξίδι-"αστραπή" για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος απουσίασε από την Κυριακάτικη (28/1) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα ο Τσόσιτς, ανεβάζοντας σταδιακά "στροφές".

Η ΑΕΚ έκλεισε μια εβδομάδα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια (δυο για τη Super League Σουρωτή και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας) και το πρώτο ζητούμενο για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του ανάσες. Εξ' ου και μετά τη Κυριακάτικη (28/1) αποφόρτιση στα Σπάτα για όσους έπαιξαν στο ματς με τη Λαμία, το πρόγραμμα για τη Δευτέρα (29/1) έχει ρεπό.

Και αυτή τη συγκυρία εκμεταλλεύτηκε ο Σέρχιο Αραούχο για να κάνει ταξίδι στην Ισπανία και την οικογένεια του. Ο Αργεντινός φορ ήταν τιμωρημένος και δεν έπαιξε στο ματς με την Λαμία, ενώ σήμερα είχε πάρει άδεια να απουσιάσει από την προπόνηση. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα, προκειμένου να δώσει το παρών στα Σπάτα την Τρίτη (29/1) το πρωί.

Όσο για τον δεύτερο απόντα από τη σημερινή προπόνηση, αυτός ήταν ο Ούρος Τσόσιτς που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Πάντως σταδιακά ο Σέρβος στόπερ, έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές στην δουλειά που κάνει στα Σπάτα.

Photo credits: Eurokiniss

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ