ΑΕΚ

Στην Ισπανία για Καρτάμπια κι όχι μόνο

Στην Ισπανία για Καρτάμπια κι όχι μόνο
Καρτάμπια

Στην ΑΕΚ έχουν στοχεύσει στον 22χρονο άσο της Βαλένθια κι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στο επόμενο διάστημα στην Ισπανία τόσο για την περίπτωση του Φέντε Καρτάμπια όσο και για άλλες.

Πρωταρχικός στόχος για την ΑΕΚ φέρεται ότι είναι ο Φεντερίκο Καρτάμπια, ο οποίος προορίζεται για τις θέσεις αριστερά και δεξιά της επίθεσης της ομάδας.

Η περίπτωση του Αργεντίνου θεωρείται από τις πλέον δύσκολες, όχι μόνο για την αγορά του αλλά ακόμα για τον δανεισμό του, ωστόσο στην Ένωση είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τον "ντύσουν" στα Κιτρινόμαυρα.

Μάλιστα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να ταξιδέψει στην Ισπανία για να έρθει σε επαφή με τη Βαλένθια, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και από εκεί έχει δοθεί δανεικός στην Κόρδοβα, την ίδια στιγμή που θα τσεκάρει και άλλους υποψήφιους στόχους.

Ο Μούλντερ κι οι εναλλακτικές

Προ ημερών όλα έδειχναν σίγουρα για τη μεταγραφή του Έρβιν Μούλντερ στην Ένωση κάτι που βέβαια ακόμα ισχύει, με τον γκολκίπερ της Φέγενορντ να περιμένει τα συμβόλαια από πλευράς ΑΕΚ για να υπογράψει.

Ο μάνατζερ του Μούλντερ, Λουίς Λαρός, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, ξεναγήθηκε στα Σπάτα και είδε πως λειτουργεί η ομάδα, με αποτέλεσμα να μεταφέρει στον πελάτη του την καλύτερη εικόνα.

Ο ίδιος ο γκολκίπερ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από αυτά που άκουσε και μάλιστα είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Οι "Κιτρινόμαυροι" έχουν στα χέρια τους τα συμβόλαια που έφερε μαζί του ο Λαρός, με μια μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο αυτός δεν είναι ο λόγος που δεν τα έχουν στείλει πίσω για να κλείσει η συμφωνία.

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ και έτσι η περίπτωση του Μούλντερ δεν αναμένεται να κλείσει πριν τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ