ΑΕΚ

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Μελισσανίδης

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Μελισσανίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΚΕΔ πήγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας προγραμματισμένο ραντεβού και συνομίλησε με τους δυο επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Ήδη από τη Δευτέρα (19/12) στην ΑΕΚ μιλούσαν ανοικτά για "κλοπή της νίκης" εξαιτίας του γκολ οφσαιντ, με το οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Την Τρίτη (20/12) αναμενόταν και επίσημη αντίδραση μέσω ανακοίνωσης. Αντί γι αυτό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε ακρόαση από την ΚΕΔ και πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συνομιλήσει με τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη, επιμένοντας στο 50/50 για όλους, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ και στην αντιμετώπιση που έχει φέτος η "Ένωση".

Στις 11 το πρωί πήρε τηλέφωνο την Γραμματεία του προέδρου της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσου, ζήτησε ραντεβού με την ΚΕΔ κι αυτό κλείστηκε για τις 12.30. Η πλευρά της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ότι ήταν προγραμματισμένη και πως ο κ. Μελισσανίδης ήταν πολύ ευγενικός απέναντί τους, χωρίς η συζήτηση να ξεφύγει σε καμία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν την… θέλει με τίποτα, η ΑΕΚ 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα
Μοράις: "Λάθη της διαιτησίας και λάθη δικά μας"
Κουτουλιά αλά Ζιντάν ο Αραβίδης στον Μπέριο
Οι 50 αποχρώσεις της (αυτό)καταστροφής
Άδεια ομάδα, άδειες εξέδρες
Συγγνώμη Αραβίδη σε Μοράις και συμπαίκτες του

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ