ΑΕΚ

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μολίνα

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μολίνα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ έγκυρης ισπανικής εφημερίδας, ο μάνατζερ του Χόρχε Μολίνα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ακούσει προτάσεις για τον παίκτη που εκπροσωπεί.

Η ισπανική «ElDesmarque« σε ρεπορτάζ με τίτλο "η ΑΕΚ ρίχνει… γάντζο για τον Μολίνα" τονίζει πως η πληροφόρηση που έχει από τον μάνατζερ του παίκτη Ντομίγκο Σεβιγιάνο, είναι πως "βρίσκομαι στην Αθήνα για να συζητήσω το θέμα και να ακούσω προτάσεις".

Βεβαίως ο ίδιος μάνατζερ έχει και άλλους πελάτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Φερνάντο Ουσέρο. Όμως στην επικοινωνία που είχε με το συγκεκριμένο ισπανικό Μέσο, αναφέρεται στην περίπτωση του Μολίνα. Πάντως το δημοσίευμα τονίζει πως δεν είναι εύκολο να αφήσει η Μπέτις τον παίκτη να φύγει.

Η ΑΕΚ ωστόσο, φαίνεται πως δεν έβαλε ξαφνικά τώρα στο στόχαστρο της τον Μολίνα. Η "ABCSevilla" τονίζει πως είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να αποκτήσει τον επιθετικό της Μπέτις. "Η ΑΕΚ ήθελε τον Μολίνα και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε καθώς προτίμησε να παραμείνει στην Μπέτις". Πάντως το δημοσίευμα έχει τίτλο "η ΑΕΚ επιμένει για Μολίνα".

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ