ΑΕΚ

Στην Αθήνα το Σάββατο ο Λιβάγια

Croatias's Marko Livaja stops the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja stops the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Ο Μάρκο Λιβάγια έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο (1/6) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας.

Κατέληξε ως μίνι-σίριαλ, αλλά με... αίσιο τέλος. Τουλάχιστον έτσι δείχνει, καθώς ο 23χρονος Κροάτης φορ, Μάρκο Λιβάγια, αναμένεται στην Αθήνα το Σάββατο (1/6) με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ως δανεικός από τη Λας Πάλμας.

Ο Λιβάγια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ένωσης - υπενθυμίζεται ότι δεν υποβλήθηκε στα αντίστοιχα της Λας Πάλμας για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην ΑΕΚ - κι αν όλα πάνε καλά θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ γεννήθηκε στο Σπλιτ στις 26 Αυγούστου του 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής Ομλαντίνατς Βράνιτς, πριν στη συνέχεια ενταχθεί στα αντίστοιχα των Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Χάιντουκ Σπλιτ και Ίντερ.

Προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "νερατζούρι" το 2011 και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Λουγκάνο και Τσεζένα. Το 2013 πήγε στο Μπέργκαμο για λογαριασμό της Αταλάντα και το 2014 στο Καζάν για τη Ρούμπιν. Από την ομάδα της Ρωσίας δόθηκε δανεικός στην Έμπολι και πέρυσι τον αγόρασε η Λας Πάλμας. Την περυσινή σεζόν πέτυχε πέντε γκολ σε 25 ματς με τη φανέλα της "ουνιόν" στη La Liga και δύο γκολ στο ματς με την Ατλέτικο για το Copa del Rey.

Photo credits: AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ