ΑΕΚ

Στην Αθήνα οι Βραζιλιάνοι για Zιοβάνι και Λούκα

Στην Αθήνα οι Βραζιλιάνοι για Zιοβάνι και Λούκα
Λούκα

Μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών μάνατζερ στη Νότια Αμερική, η «Elenko Sports» βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τις μεταγραφές των Λούκα και Ζιοβάνι.

Η εταιρεία είναι γνωστή στο περιβάλλον της Ένωσης από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε ταξιδέψει στη Βραζιλία για να τσεκάρει παίκτες από τα τοπικά πρωταθλήματα. Οι τωρινές συζητήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ με τη βραζιλιάνικη εταιρεία ατζέντηδων έχουν να κάνουν με δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί, τον γνώριμο Λούκα και τον Ζιοβάνι.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Λούκα η ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά πως έχουν τα πράγματα με τον 25χρονο άσο και την Κρισιούμα, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2017, ενώ ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία τον έχουν εντάξει στη λίστα τους.

Η άλλη περίπτωση που εξετάζουν οι Κιτρινόμαυροι είναι ο Ζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ στη Φλουμινένσε από τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας 23 συμμετοχές και ένα γκολ.

Στη Βραζιλία τον θεωρούν ένα από τα καλύτερα μπακ και η εξέλιξή του είναι εντυπωσιακή, κάτι που έχει κάνει μεγάλες ομάδες (όπως η Ουντινέζε) να ασχοληθούν με τον 26χρονο άσο που το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ