ΑΕΚ

Στην Αθήνα οι μάνατζερ του Βάργκας, κοντά η συμφωνία

Στην Αθήνα οι μάνατζερ του Βάργκας, κοντά η συμφωνία
Βάργκας

Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας η ΑΕΚ. Στην Αθήνα θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο των διαπραγματεύσεων.

Σχεδόν έναν ολόκληρο 48ωρο διήρκησαν επί βουλγαρικού εδάφους οι διαπραγματεύσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους εκπροσώπους του Ρόναλντ Βάργκας, για την μεταγραφή του παίκτη στην ΑΕΚ.

Και από σήμερα (6/7) θα συνεχιστούν εν Αθήναις.

Οι μάνατζερ του μεσοεπιθετικού από την Βενεζουέλα αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Με την συμφωνία για την μεταγραφή του Βάργκας, να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Αφενός διότι αν δεν είχαν προχωρήσει πολύ και θετικά οι διαπραγματεύσεις, δεν θα γινόταν αυτό το ταξίδι στην Αθήνα. Αφετέρου διότι ο Βούλγαρος μάνατζερ του Βάργκας, Νικολαϊ Ζεϊνοφ, όταν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (5/6) ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με τον Μιλοβάνοβιτς, έλεγε πως «είμαστε κοντά σε μια συμφωνία».

Προφανώς υπάρχουν ακόμα κάποια τελευταία ζητήματα τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν. Αλλά όπως και να έχει, η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ