ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Χαφέζ για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Χαφέζ για την ΑΕΚ
ΑΕΚ, Χαφέζ INTIME SPORTS

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (3/8), ο Καρίμ Χαφέζ "πάτησε" ελληνικό έδαφος για λογαριασμό της ΑΕΚ. Δεν πάει στην Οπαλένιτσα ο Αιγύπτιος.

Στην Αθήνα βρίσκεται για την ΑΕΚ ο 19χρονος Αιγύπτιος Καρίμ Χαφέζ, ο οποίος θα περάσει το πρωί της Τρίτης (4/8) από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Παρά το γεγονός πως αρχικά υπήρχε η σκέψη να τα ταξιδέψει αμέσως για την Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή, η σκέψη απορρίφθηκε.

Ο διεθνής Αιγύπτιος μπακ έφθασε στην αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, και οι Έλληνες εκπρόσωποί του. Ο Καρίμ Χαφέζ, που ήταν ευδιάθετος παρά την κούραση του ταξιδιού, αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Θα παραμείνει και την Τρίτη στην Αθήνα και δεν θα πετάξει για την Πολωνία - όπου ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ένωσης, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Στην Αθήνα ο Χαφέζ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Θα ήταν άλλωστε τεράστια ταλαιπωρία για τον Χαφέζ να ξαναμπεί στο αεροπλάνο σε λιγότερο από 24ώρες - πέταξε από Βρυξέλλες για Αθήνα - και την Πέμπτη να πάρει και πάλι πτήση για επιστροφή στην Αθήνα. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε απολύτως νόημα σ’ ένα τέτοιο ταξίδι, καθώς δεν θα προλάβαινε καμία σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα, ενώ την Τετάρτη (5/8) υπάρχει το φιλικό, που προφανώς και δεν επρόκειτο να αγωνιστεί.

Ο Χαφέζ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, όταν η αποστολή του «Δικεφάλου» επιστρέψει την Πέμπτη από την Πολωνία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ