ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Τσόσιτς

Στην Αθήνα ο Τσόσιτς

Ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός, Ούρος Τσόσιτς, έφθασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) στην Αθήνα και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ήδη από την Κυριακή (2/7), η μετακίνηση του Ούρος Τσόσιτς στην ΑΕΚ είχε δρομολογηθεί καθώς η Ένωση τα είχε βρει τόσο με την ομάδα του, Έμπολι, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός, Ούρος Τσόσιτς, προσγειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) - λίγο μετά τις 03:00 - στο "Ελ. Βενιζέλος" και είναι έτοιμος εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Τσόσιτς θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με το "Δικέφαλο". Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως στόπερ, αρχίζοντας την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα.

Το 2009 αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο δεν έκανε συμμετοχές με τη ρωσική ομάδα. Το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός πίσω στους Σέρβους όπου έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας και το κύπελλο.

Το 2012-2013 αγωνίστηκε δανεικός στη Serie A με τη φανέλα της Πεσκάρα, η οποία τον αγόρασε στο τέλος της χρονιάς για 880.000 ευρώ.

Ακολούθησε την ομάδα στη Serie B, ωστόσο δεν είχε θέση βασικού και στα μέσα του 2014-2015 παραχωρήθηκε δανεικός στη Φροζινόνε, που αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από την Έμπολι και στα δύο χρόνια στην Τοσκάνη αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 14 ματς στη Serie A και δύο στο Coppa Italia.

Photo credits: Empoli twitter ufficiale

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ