ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο πατέρας του Ζιοβάνι

Rio de Janeiro  RJ  08/01/2015  APRESENTACAO NO FLUMINENSE  Giovanni durante a coletiva de apresentaçao do jogador no Fluminense no CT Laranjeiras. Foto: Ruano Carneiro/AGIF
Τζιοβάνι AGIF

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης (8/7) ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Ζιοβάνι, τον οποίο θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ. Το μέλλον του Νίκου Γεωργέα στο... τραπέζι για την Ένωση.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Ζιοβάνι είναι δεδομένη. Το έχετε διαβάσει άλλωστε ήδη τις προηγούμενες μέρες στο Sport24. Όμως με όλα όσα συμβαίνουν σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα, φαίνεται πως δεν είναι αρκετή για να πείσει τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ να μετακομίσει στην Ένωση.

Μπορεί βλέπετε, η ΑΕΚ να έχει δώσει εγγυήσεις στους ποδοσφαιριστές της και να τους έχει κάνει να αισθάνονται ασφαλείς. Ωστόσο η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα της χώρας, αποτελεί «αγκάθι» σε διαπραγματεύσεις για μεταγραφή. Ειδικά αν πρόκειται για παίκτη που θα έρθει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για αυτό και πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση, ο πατέρας του Ζιοβάνι θέλει να συζητήσει εκ του σύνεγγυς με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να διαπιστώσει ιδίοις όμασι την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Αργά το βράδυ απόψε αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα. Και προφανώς όλα όσα θα δει και θα ακούσει, θα κρίνουν και την έκβαση της μεταγραφής. Αν μάλιστα όλα πάνε καλά και ο ίδιος ο Ζιοβάνι θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Το μέλλον του Γεωργέα στο τραπέζι

Μια από τις πιο ηχηρές απουσίες στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ήταν αυτή του Νίκου Γεωργέα. Άλλωστε με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2012 που εξαιτίας συγκεκριμένων διοικητικών επιλογών βρέθηκε στη Βέροια, ήταν αδιαλείπτως παρών σ’ όλες τις κιτρινόμαυρες προετοιμασίες από το 2000. Το μέλλον του Γεωργέα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αλλά είναι σαφές πως θα είναι συνυφασμένο έτσι κι αλλιώς με την ΑΕΚ. Ο «Φούλης» είχε σήμερα συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ να βάζει στο τραπέζι την προοπτική συνεργασίας με τον Γεωργέα, από κάποιο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οριστική απόφαση δεν ελήφθη. Άλλωστε ακόμα ο παίκτης δεν έχει ανακοινώσει πως «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πάντως θα ακολουθήσει και μια ακόμα συνάντηση, καθώς πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει τον Γεωργέα εντός Σπάτων, προκειμένου να προσφέρει στην ομάδα από διαφορετικό πόστο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ