ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Λέσκοτ

Στην Αθήνα ο Λέσκοτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γυρίζει στην Ελλάδα ο Άγγλος στόπερ της ΑΕΚ, Τζόλεον Λέσκοτ, για να συνεχίσει την θεραπεία του στο γόνατο υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης.

Το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση, το ολοκλήρωσε ο Τζολέον Λέσκοτ στο Λονδίνο. Και από την Κυριακή (23/10) επιστρέφει στην Αθήνα για να συνεχίσει να δουλεύει, προκειμένου να μπορέσει και πάλι να ξεκινήσει προπονήσεις.

Βεβαίως ακόμα ο Λέσκοτ έχει δρόμο μπροστά του. Ωστόσο είναι σημαντικό, κυρίως για την ψυχολογία του Άγγλου στόπερ, το γεγονός πως το πρόγραμμα αποθεραπείας, θα το συνεχίσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Λέσκοτ θα έχει στις αποσκευές του και την αναλυτική αναφορά για τα ευρήματα της αρθροσκόπησης, αλλά και για το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσει.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Άντι Γουίλιαμς που έκανε την επέμβαση, ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον γιατρό της ΑΕΚ, Άλκη Καλιακμάνη. Όμως, πλέον από την Δευτέρα (24/10), ο Λέσκοτ θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της Ένωσης.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ