ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Λέσκοτ για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Λέσκοτ για την ΑΕΚ
Λέσκοτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 4 τα ξημερώματα έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Τζόλεον Λέσκοτ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ (VIDEO).

Η ώρα άφιξης ήταν έτσι κι αλλιώς... βάρβαρη, καθώς αρχικά η πτήση που θα έπαιρνε από Λονδίνο για Αθήνα ο Τζόλεον Λέσκοτ, ήταν προγραμματισμένη να φτάσει στις 03:15. Προέκυψε και περίπου μισή ώρα καθυστέρηση και ο Άγγλος στόπερ βγήκε στην αίθουσα αφίξεων του Ελ Βενιζέλος στις 4 τα ξημερώματα. Όμως στην ΑΕΚ δεν ήθελαν ούτε να χάσουν χρόνο, ούτε να επιτρέψουν στην Πεσκάρα να περιμένει πως ο Λέσκοτ θα ταξιδέψει για Ιταλία.

Ο Άγγλος στόπερ έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα, φορώντας ένα καπέλο και ελαφρώς σαστισμένος από την υποδοχή. Όχι φυσικά από τις κάμερες και τους φωτογράφους, αλλά από τους περίπου 20 οπαδούς της ΑΕΚ που παρά το προχωρημένο της ώρας, βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μάλιστα ο Λέσκοτ πήρε και το πρώτο κιτρινόμαυρο δώρο του, που ήταν ένα μπλουζάκι από τα χέρια του Νίκου Ξηροκώστα.

Πάντως ο Άγγλος στόπερ έφυγε βιαστικά από το αεροδρόμιο, για να προλάβει να ξεκουραστεί, πριν ξεκινήσει τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων, αλλά και των τελικών συζητήσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ