ΑΕΚ

Στην Αθήνα μια και καλή ο Βάργκας για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα μια και καλή ο Βάργκας για την ΑΕΚ
Βάργκας

Στις συζητήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Βάργκας έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να έρθει απευθείας στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά και να μην επιβαρυνθεί με διπλά ταξίδια.

Με δεδομένο πως το ουσιαστικό κομμάτι της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ έχει κλείσει, οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή αφορούν το ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να «σφραγιστεί» και το τυπικό κομμάτι. Το αρχικό πλάνο ήταν το ταξίδι αυτό να γίνει άμεσα. Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Όμως στην επικοινωνία που είχε η ΑΕΚ με τον Βάργκας, έπεσε στο τραπέζι και μια άλλη εκδοχή, για λόγους πρακτικούς. Να ταξιδέψει ο διεθνής μέσος μια και καλή στην Αθήνα και για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και για να βρει σπίτι και στη συνέχεια για να πιάσει δουλειά με την ΑΕΚ.

Μ’ αυτή την εκδοχή, ο Βάργκας γλιτώνει ένα διπλό ταξίδι στην Ελλάδα και κερδίζει χρόνο για να ξεκουραστεί. Βεβαίως υπάρχει και η παράμετρος της ημερομηνίας που ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Καθώς με δεδομένη την παρουσία του Βάργκας στο Κόπα Αμέρικα μέχρι και πριν από δυο μέρες, ενδεχομένως δεν μπορέσει να ξεκινήσει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις 6 Ιουλίου. Όλα πάντως, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, σχετικά καταρχήν με το ταξίδι του Βάργκας στην Αθήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ