ΑΕΚ

Στην Αθήνα με την... μάσκα ο Μάνταλος

Στην Αθήνα με την... μάσκα ο Μάνταλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την προστατευτική μάσκα και πλέον αρχίζει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με την προστατευτική μάσκα για την μύτη στις αποσκευές του, την οποία μάλιστα θα φοράει σε προπονήσεις και ματς για τους επόμενους δυο μήνες, επέστρεψε στην Αθήνα ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ πήγε κατευθείαν στο Ιατρικό Κέντρο, προκειμένου να τον δει ο γιατρός που του έκανε την επέμβαση. Αφενός για να εξετάσει την μύτη του και μάλιστα έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από την πορεία της ανάρρωσης. Και αφετέρου για να τσεκάρει την προσαρμογή που έχει στο πρόσωπο του Μάνταλου, αυτή η προστατευτική μάσκα, που έφερε από την Ιταλία.

Ο 25χρονος άσος θα βρεθεί και στα Σπάτα για την απογευματινή προπόνηση και θα φανεί τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει. Πιθανότατα θα ξεκινήσει με ατομικό πρόγραμμα. Όμως επί της ουσίας ο Μάνταλος ξεκινά τον δύσκολο αγώνα δρόμου, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (02/10, 20:30).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ