ΑΕΚ

Στην Αθήνα και ο Γκάλο

Στην Αθήνα και ο Γκάλο

Μετά τον Θέσαρ Άρθο, ελληνικό έδαφος πάτησε και ο Ροντρίγκο Γκάλο, με τους παίκτες της ΑΕΚ να ετοιμάζονται για το πρώτο προσκλητήριο του Τραϊανού Δέλλα (VIDEO)

Πρώτο "προσκλητήριο" για τη νέα σεζόν θα κάνει αύριο (6/7) ο Τραϊανός Δέλλας και όλα (πλην του αδειούχου Βάργκας) νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ θα "φωνάξουν" παρών. Γι αυτό και η σημερινή είναι μέρα αφίξεων. Πρώτα ο Θέσαρ Άρθο και κατόπιν ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τότε που έκλεισε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ακόμα και την υπογραφή του "κιτρινόμαυρου" συμβολαίου, την είχε κάνει εξ αποστάσεως και αμέσως έφυγε για διακοπές. Και σήμερα (5/6) ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα μαζί με την σύντροφο του και μια ντουζίνα βαλίτσες.

Πρώτη με Τζιμπούρ απόντα

Δεν θα είναι τελικά μόνο ο Ρόναλντ Βάργκας που θα απουσιάσει από την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν αύριο (6/7) το πρωί. Απών θα είναι τελικά και ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός ενημέρωσε πριν από λίγο τους ανθρώπους της Ένωσης, πως προέκυψε μια υποχρεωτική αλλαγή στο πρόγραμμα της άφιξης του στην Αθήνα.

Η πτήση του Τζιμπούρ από την Αλγερία ματαιώθηκε. Και ως εκ τούτου δεν κατάφερε ο Αλγερινός να ταξιδέψει για την Ελλάδα. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Τζιμπούρ θα βρίσκεται στην Αθήνα εως και αύριο (6/7) το μεσημέρι. Κάτι που σημαίνει, πως αν δεν υπάρξει κάποια άλλη έκτακτη αλλαγή, θα δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.


Η άφιξη του Γκάλο στην Αθήνα από sport24tv
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ