ΑΕΚ

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοράν

Athletic Bilbao Erik Moran, right, challenges for the ball against Hapoel Kiryat Shmona's Darko Tasevski during their Europa League group I soccer match in Kiryat Eliezer stadium in Haifa, Israel, Wednesday, Nov. 28, 2012. (AP Photo/Dan Balilty)
Athletic Bilbao Erik Moran, right, challenges for the ball against Hapoel Kiryat Shmona's Darko Tasevski during their Europa League group I soccer match in Kiryat Eliezer stadium in Haifa, Israel, Wednesday, Nov. 28, 2012. (AP Photo/Dan Balilty) AP PHOTO/DAN BALILTY

Ο Έρικ Μοράν έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητα από νωρίς σήμερα (1/1) στην Αθήνα και αύριο (2/1) υπογράφει στην ΑΕΚ.

Όσο οι Ισπανοί θεωρούσαν τελειωμένη την συμφωνία της ΑΕΚ με την Λεγκανιές για την μεταγραφή του Έρικ Μοράν, στην Ένωση έβρισκαν τρόπο να φέρουν τον παίκτη στην Αθήνα. Και μάλιστα νωρίς και υπό άκρα μυστικότητα. Ο Ισπανός μέσος έχει περάσει ήδη από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχει προχωρήσει και η συμφωνία με την ΑΕΚ.

Αύριο (2/1) ο Μοράν θα ολοκληρώσει το κομμάτι των εξετάσεων και είναι πολύ πιθανό, αν το επιτρέψουν οι ώρες, να δώσει και το παρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Σ' αυτή την περίπτωση πρώτα θα κάνει προπόνηση με τη νέα του ομάδα και μετά θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή. Άλλωστε αφού υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ και με τον παίκτη και με την Λεγκανίες, στην υπόθεση έχουν απομείνει τα διαδικαστικά.

Βεβαίως μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, ο κανόνας λέει πως δεν υπάρχει μεταγραφή. Ωστόσο όλα δείχνουν πως από αύριο ο Μοράν θα είναι παίκτης της ΑΕΚ και θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή μετά τον Μασούντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Παίκτης της ΑΕΚ ο Μοράν"
Τα μεταγραφικά ερωτηματικά της ΑΕΚ
Οι επόμενοι πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου

Photo Credits: AP Photo/Dan Balilty

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ