ΑΕΚ

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες

FC Barcelona's Lionel Messi, left, kicks the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Las Palmas at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Jan. 14, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Έλντερ Λόπες, Μέσι, (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλντερ Λόπες βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 28χρονος Πορτογάλος μπακ είναι στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. (VIDEO)

Ο Πορτογάλος Ελντερ Λόπες βρίσκεται στην Αθήνα και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση. Είναι 28 ετών με καλή καριέρα κυρίως στην Πάσος Φερέιρα.

Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Ντίντακ Βιλά ο οποίος αργά ή γρήγορα θα μετακομίσει στην Εσπανιόλ. Πρόκειται για τον 28χρονο Πορτογάλο Έλντερ Λόπες ο οποίος αποκτάται από τη Λας Πάλμας με ελεύθερη μεταγραφή.

Μέτρησε 15 ματς στην Πριμέρα Ντιβισιόν τη σεζόν που πέρασε στην πρώτη του σεζόν στη Λας Πάλμας, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει ότι αξίζει μόνιμη θέση βασικού και παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το 2018, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος.

Η περίπτωσή του άρχισε να συζητείται περισσότερο στην Πορτογαλία όταν το 2012 ξεκίνησε να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία με τη Μπέιρα Μαρ, ενώ το επόμενο καλοκαίρι μετακόμισε στην Πάσος Φερέιρα. Είχε μια γεμάτη και καλή τριετία με 80 ματς προσελκύοντας τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού. Η Λας Πάλμας ήταν αυτή που δοκίμασε μαζί του, αλλά ο γάμος αυτός δεν ευδοκίμησε.

Ο Λόπες, ο οποίος ταξίδευε όλο το βράδυ και έφτασε τα ξημερώματα στην Ελλάδα, υποβάλλεται αυτή την ώρα σε ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται ως το βράδυ, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, να ανακοινωθεί η συνεργασία του με την Ένωση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σε νεαρή ηλικία έπαιζε σε CD Candal Sub19 και Padroense Sub19.

Photo credits: (AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ