ΑΕΚ

Στην αποστολή Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας

Στην αποστολή Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ρόναλντ Βάργκας επέστρεψαν στην αποστολή της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, το Σάββατο 10 Δεκέμβρη.

Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Ζοσέ Μοράις έβγαλε αποστολή για επίσημο παιχνίδι, με τόσο μικρό απουσιολόγιο στα χέρια του. Βεβαίως δεν έχει ξανά στη διάθεση του τον τραυματία Τάσο Μπακασέτα, ενώ του προέκυψε και η τιμωρία του Πέτρου Μάνταλου.

Όμως έχει στην διάθεση του για το ματς του Σαββάτου (10/12) με τον Λεβαδειακό, για πρώτη φορά, τόσο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όσο και τον Ρόναλντ Βάργκας. Ακόμα και ο Μανουέλ Ντίας. Βεβαίως είναι πολύ πιθανό κανένας εκ των τριών να μην βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα του σαββατιάτικου παιχνιδιού. Ωστόσο είναι σημαντικό πως επέστρεψαν στην αποστολή, από την οποία εκτός από τραυματίες και τιμωρημένους, απουσιάζει και ο Βαγγέλης Πλατέλλας με τον Ντάρκο Ζόριτς.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λεβαδειακό: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ