ΑΕΚ

Στην αποστολή ο Αραούχο αλλά με "αστερίσκο"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μπορεί την Τρίτη (31/1) ο Σέρχιο Αραούχο να έκανε μόλις την δεύτερη προπόνηση του με την ΑΕΚ. Όμως από την πρώτη μέρα έδειξε πως είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Γι αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό (1/2) ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή.

Χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ακόμα δεν έχουν μπει στο σύστημα FIFA όλα τα απαραίτητα έγγραφα του δανεισμού του Αργεντινού φορ από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του.

Γίνεται προσπάθεια ώστε αυτή η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και αύριο, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορέσει να παίξει κανονικά. Αλλιώς θα αποκλειστεί από την αποστολή και θα μετατεθεί το ντεμπούτο του, για το κυριακάτικο (5/2) ματς πρωταθλήματος με την Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Στην αποστολή ο Χιμένεθ πήρε 19 ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκλειστεί ο Αραούχο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε εκτός τον Ούγκο Αλμέιδα που ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος, αλλά και τον Ογκνιέν Βράνιες προκειμένου να ξεκουραστεί. Επίσης εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Γκάλο, αλλά και οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Αραβίδης

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν προχωρά με Μπαρμπόζα η ΑΕΚ
Μελισσανίδης: "Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"
Σε φουλ ρυθμούς με το "καλημέρα" ο Αραούχο
"Τελειώνει" η ΑΕΚ με τον Βινίσιους
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ