ΑΕΚ

Στην… αναμονή για δυο μεταγραφές

Στην… αναμονή για δυο μεταγραφές

Η ΑΕΚ περιμένει (πιθανόν) την Παρασκευή στην Αθήνα τόσο τον Μανουέλ Ντίας όσο και τον Γκόικο Κάτσαρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Για την μεταγραφή του επιθετικού ακόμα το τοπίο είναι θολό και για του εξτρέμ ακόμα πιο θολό. Ωστόσο τα ζητήματα με αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ, δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Εκτός αν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Όπως περίπου έχει συμβεί με τον Γκόικο Κάτσαρ. Ο Σέρβος χαφ είναι μάλλον απίθανο να ταξιδέψει σήμερα (7/7) στην Αθήνα όπως ήταν η αρχική σκέψη.

Και σήμερα περιμένουν στην ΑΕΚ να φιξάρουν την μέρα άφιξης του Σέρβου στην Ελλάδα, προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή. Πιθανότατα αύριο (8/7) θα ταξιδέψει ο παίκτης στην Αθήνα, αλλά μένει να οριστικοποιηθεί.

Την ίδια μέρα, αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και ο Μανουέλ Ντίας. Επίσης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να κλείσει την μεταγραφή του. Μάλιστα στην περιπτωση του Ουρουγουανού ακραίου μπακ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη βρίσκεται στον δρόμο για την Αθήνα.

Αν όλα πάνε καλά και οι δυο παίκτες φτάσουν στην Ελλάδα και υπογράψουν στην ΑΕΚ, θα ταξιδέψουν μαζί για το Κίελτσε, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ