ΑΕΚ

Στην αναμονή για Αλμέιδα και Μπακάκη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας, θα κρίνουν την παρουσία των δυο παικτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να έχει ανεβάσει στο... φουλ τους ρυθμούς των προπονήσεων μετά την επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στις προπονήσεις από το τετραήμερο ρεπό.

Ωστόσο ακόμα το απουσιολόγιο είναι τόσο μεγάλο, που ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει την δυνατότητα για την παραμικρή δοκιμή, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 2 Απριλίου.

Από την μια μεριά είναι οι έξι (Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιόχανσον, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Μεληκιώτης) απόντες λόγω υποχρεώσεων με εθνικές ομάδες. Και από την άλλη μεριά, είναι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησαν και στη σημερινή (25/3) προπόνηση ατομικό πρόγραμμα. Και οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες.

Τόσο ο Μπακάκης όσο και ο Αλμέιδα, θα επιχειρήσουν από τις αρχές της εβδομάδας να ανεβάσουν στροφές στην δουλειά που κάνουν στα Σπάτα. Και αν καταφέρουν εγκαίρως να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, τότε υπάρχει πιθανότητα να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και οι δυο παίκτες, θα το παλέψουν, προκειμένου να μην χάσουν αυτό το ματς.

Αντίθετα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να αρχίσει να ανεβάζει στροφές από τα μέσα Απρίλη και μετά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ