ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο άνθρωπος με τα…13 ονόματα

Στην ΑΕΚ ο άνθρωπος με τα…13 ονόματα
Τσάρλι Ότγουεϊ Γκουστάβο Πογέτ

Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε πως ένας άνθρωπος έχει 11 μικρά ονόματα; Και μάλιστα σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ; Διαβάστε για ποιον πρόκειται.

Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε πως ένας άνθρωπος έχει 11 μικρά ονόματα; Και αν αμέσως σας προέκυπτε τα ερώτημα «ποιο από τα 11 χρησιμοποιεί», πως θα σας ακουγόταν η απάντηση «κανένα από τα 11». Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος όχι απλώς υπάρχει, αλλά από αύριο (30/10) θα είναι και στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον Τσάρλι Ότγουεϊ, που αποτελεί τον έναν εκ των δυο έμπιστων και στενών συνεργατών του Πογέτ. Αλλά τον συνοδεύει μια πραγματικά εντυπωσιακή ιστορία γύρω από τα ονόματα του.

Οι γονείς του, φανατικοί οπαδοί της ΚΠΡ, αποφάσισαν να δώσουν στον γιό τους τα μικρά ονόματα της ενδεκάδας των Ρειντζερς την σεζόν 1972-73. Και επισήμως ο Ότγουεϊ είναι καταχωρημένος ως Άντονι, Φίλιπ,Ντειβιντ, Τέρι, Φράνκ, Ντόναλντ, Τζέρι, Στάνλεϊ, Γκόρντον, Στέφενς, Τζειμς.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Ότγουεϊ, δεν χρησιμοποιεί κανένα από τα 11, αλλά το «Τσάρλι». Υπάρχουν δυο διαφορετικές εκδοχές για το πώς προέκυψε αυτό. Η πρώτη θέλει την γιαγιά του Ότγουεϊ να απαντά με το αφοπλιστικό «εμένα μου μοιάζει σαν Τσάρλι», στην ανακοίνωση από τους γονείς των έντεκα ονομάτων.

Η δεύτερη θέλει την θεία του μικρού, να επιμένει πως «το σωστό είναι να τον φωνάζουμε Τσάρλι». Όπως και να έχει, επικράτησε το Τσάρλι. Ωστόσο στα επίσημα έγγραφα χρησιμοποιούνται τα δυο πρώτα ονόματα της… σειράς. Δηλαδή το Άντονι – Φίλιπ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ