ΑΕΚ

"Στην ΑΕΚ και ο Ορτούνιο"

"Στην ΑΕΚ και ο Ορτούνιο"

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός της Λας Πάλμας, Αλφρέδο Ορτούνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής. (video)

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον 26χρονος Ισπανό επιθετικό, Αλφρέδο Ορτούνιο, ο οποίος το καλοκαίρι απασχόλησε την Ένωση ως ένας εκ των υποψήφιων στόχων για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του (Ισπανία), ο Ορτούνιο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην "ουνιόν" (παρατσούκλι της Λας Πάλμας), για να συναντήσει τους Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο στην Αθήνα.

Ο Αλφρέδο Ορτούνιο Μαρτίνεθ γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου στη Μούρθια και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλμπαθέτε. Το 2011 ακολούθησε η δεύτερη ομάδα της Χετάφε, η δεύτερη της Λεβάντε και η Λα Όγια Όρκα. Το 2014 τον βρήκε στην Ανδαλουσία και τη Γρανάδα και μεσολάβησαν δανεισμοί στις Ζιρόνα και Λας Πάλμας. Το 2015 αποκτήθηκε από την "ουνιόν" και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σαραγόσα, Μαγιόρκα και Κάντιθ.

Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και μάλιστα εμφανιζόταν κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στις "μπλανκιβιολέτας".

Την περυσινή σεζόν είχε 17 γκολ σε 36 συμμετοχές με την Κάντιθ στη δεύτερη ισπανική κατηγορία, ενώ το 2015/2016 αγωνίστηκε με τις Σαραγόσα (7 γκολ σε 20 συμμετοχές) και Μαγιόρκα (4 γκολ σε 19 συμμετοχές).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ