ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ και ο Ντίας

Στην ΑΕΚ και ο Ντίας
Ντίας

Μεταγραφική αντεπίθεση από την ΑΕΚ εν εξελίξει! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Χουάν Μανουέλ Ντίας θα έρθει στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση. Έρχεται την Παρασκευή (8/7).

Οι αφίξεις ποδοσφαιριστών θα είναι πολλές τις ερχόμενες ημέρες για την ΑΕΚ. Μετά από αυτή του Σέρβου μέσου Γκόικο Κάτσαρ ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα, θα ακολουθήσει εκείνη του Χουάν Μανουέλ Ντίας, του 28χρονου ουρουγουανού αριστερού μπακ ο οποίος κέρδισε την κούρσα από τον Καρίμ Χαφέζ.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Sport24.gr, ο Ντίας θα αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να βάλει δύσκολα στον Ντίντακ Βιλά διεκδικώντας τη θέση του βασικού αριστερού οπισθοφύλακα της Ένωσης. Η υπόθεση μοιάζει τελειωμένη, καθώς αναμένονται τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και οι υπογραφές.

Ο 28χρονος Ουρουγουανός που αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο με τη φανέλα της Ρασίνγκ Μοντεβίδεο (12 ματς, 1 γκολ), έπαιξε την προηγούμενη τριετία στη Νασιονάλ (43 ματς -2 γκολ), ενώ έχει θητεύσει ως βασικό στέλεχος στη Ρίβερ Πλέιτ (55 ματς -3 γκολ) από το 2009 ως το 2012, ενώ παλαιότερα έπαιξε στην Εστουντιάντες (35 ματς, 1 γκολ).

Σήμερα κατάφερε να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νασιονάλ και πλέον είναι ένα… αεροπορικό ταξίδι δρόμο μακριά από το να αποτελέσει στέλεχος της ποδοσφαιρικής Ένωσης. Ο παίκτης έρχεται την Παρασκευή (8/7) στην Αθήνα.

We are back: Το ξεχωριστό t-shirt της κιτρινόμαυρης επιστροφής στους τίτλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντίας στο Sport24.gr: "Υπάρχει ενδιαφέρον, περιμένω την πρόταση της ΑΕΚ"
Ντίας και Γκόμες για αριστερά
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ