ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Ντίντακ

Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Ντίντακ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ισπανός αριστερός μπακ, Ντίντακ Βιλά.

Στην ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο 26χρονος Ισπανός πρώην αριστερός μπακ των Έιμπαρ, Μίλαν κι Εσπανιόλ, Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό. Με αυτή την προσθήκη, η Ένωση κλείνει την "τρύπα" στο αριστερό αμυντικό άκρο και κινείται για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό που υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών."

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Ο Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1989. Αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Το 2011 αποκτήθηκε από τη Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά στις Εσπανιόλ (2011-12) Μπέτις (2013-14) και Εϊμπάρ (2014-15) με τις οποίες έκανε «γεμάτες» σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας κάτω των 19, 20, 21 και 23 ετών.

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, ο Ντίντακ Βιλά εξήγησε τους λόγους που προτίμησε την ΑΕΚ, από άλλες ομάδες: "Η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλει να κερδίσει τίτλους κι αυτό θέλω κι εγώ. Γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι εδώ. Προτίμησα την ΑΕΚ γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια κι αυτός είναι ο λόγος που την επέλεξα. Ώστε κι εγώ να τη βοηθήσω να πραγματοποιήσει αυτούς τους στόχους".

Το "23" και προπόνηση

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση, την Παρασκευή. Περισσότερο θα είναι γνωριμία με τους νέους του, συμπαίκτες. Θα μείνει στην Ελλάδα, δηλαδή, και δεν θα επιστέψει στην Ισπανία για να μαζέψει τα πράγματά του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ πήρε και νούμερο στη φανέλα. Θα φορά το Νο 23, τη νέα σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ