ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Ανδρεόπουλος

Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Ανδρεόπουλος
Ανδρεόπουλος

Και επισήμως στο δυναμικό της ΑΕΚ ανήκει από την Πέμπτη (2/7) και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Δικέφαλο. Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Έκανε το μεγάλο άλμα ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος αποτελεί και επισήμως παίκτη της ΑΕΚ. Η ''Ένωση'' ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/7) την απόκτηση του 21 ετών μεσοαμυντικού, ο οποίος από το δεύτρο μισό της σεζόν 2012-2013 έπαιζε στην Κέρκυρα.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2012 πήγε στην Καλαμάτα, στη Γ' Εθνική. Από το δεύτερο μισό εκείνης της χρονιάς μέχρι και το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στους Φαίακες, με τους οποίους πέρυσι κατέγραψε 29 συμμετοχές και ένα γκολ.

Η ανακοίνωση: '' Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

To βιογραφικό του

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Ιανουαρίου του 1994. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, συνέχισε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι του 2012 μετεγγράφηκε στην Καλαμάτα και από τον Ιανουάριο του 2013 ανήκε στην Κέρκυρα με την οποία στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League έπαιξε σε 26 αγώνες σκοράροντας μία φορά. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων''.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ