ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ δεν περίμεναν τέτοια ποινή

Στην ΑΕΚ δεν περίμεναν τέτοια ποινή
ΑΕΚ Ατρόμητος επεισόδια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήταν δεδομένο πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν μετά την λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, όμως στην Ένωση έπεσαν από τα σύννεφα με τη συνολική ποινή.

Στην Ένωση το ήξεραν και το περίμεναν. Ωστόσο αιφνιδιάστηκαν από την αφαίρεση βαθμών. Ήταν μεγάλη έκπληξη για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αυτή η τόσο βαριά τιμωρία.

Κυρίως διότι είχαν εκτιμήσει πως με βάση την έτσι κι αλλιώς σύντομη σε χρονική διάρκεια ακροαματική διαδικασία, δεν είχε προκύψει από πουθενά πως επρόκειτο να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια.

Ειδικά από την στιγμή που δεν υπήρχε καν στη δικογραφία το περιστατικό που ακούστηκε περί μαχαιρώματος, ενώ είχε αναδειχθεί και η ευθύνης αστυνομίας.

Μάλιστα στην ΑΕΚ εξέφραζαν την τεράστια απορία τους, πως γίνεται η τιμωρία για επεισόδια που έγιναν μετά την ολοκλήρωση ενός ματς, να είναι σχεδόν ανάλογη μ' εκείνη που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στη Λεωφόρο που οδήγησε σε ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει, στην ΑΕΚ το μόνο που αυτή την στιγμή μπορούν να κάνουν, είναι να καταθέσουν έφεση εναντίον της πρωτόδικης ποινής.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ