ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ απαγορεύεται η λέξη "φιέστα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το αυριανό (22/04) ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ θα είναι ιστορικό για την ΑΕΚ αλλά δεν υπάρχει για κανέναν στην ομάδα η λέξη "φιέστα".

Μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να εξαφανίζει τα εισιτήρια για το αυριανό (22/04, 19:00) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με ρυθμούς ακόμα πιο γρήγορους απ’ ότι πριν το sold out του 2015 στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να μιλάνε για "ανεπανάληπτες στιγμές" που πρόκειται να ζήσουν σ’ αυτό το ματς και να ρωτούν να μάθουν τι γίνεται με την προπώληση των εισιτηρίων.

Μάλιστα ήδη από χθες (20/4) τρελάθηκαν όταν άκουσαν πόσα "μαγικά χαρτάκια" έχουν ήδη φύγει. Όμως η αλήθεια είναι πως η λέξη "φιέστα" είναι απαγορευμένη στην ΑΕΚ. Τουλάχιστον όχι για το αυριανό ματς.

Ο πρώτος που την απαγορεύει, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Το κάλεσμα που έκανε ο Ισπανός τεχνικός στον κόσμο της ΑΕΚ, ήταν για να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να βοηθήσει τους παίκτες του ώστε να κατακτήσουν τον έναν βαθμό που χρειάζονται για το πρωτάθλημα.

Δεν έκανε πουθενά λόγο για γιορτή κατάκτησης πρωταθλήματος, ενώ στην ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές του, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, έκανε λόγο για ένα ματς όπως όλα τα άλλα, στο οποίο η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τη νίκη. Ούτε κουβέντα για τον κόσμο και οτιδήποτε άλλο. Παρόλο που και ο Χιμένεθ θεωρεί αυτό το ματς ιστορικό. Όμως δεν θέλει επουδενί, να του δώσει τον χαρακτήρα φιέστας, που θα σημαίνει ίσως και χαλάρωση.

Επίσης και οργανωτικά για την ΑΕΚ, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα φιέστας. Άλλωστε έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει απονομή πρωταθλήματος. "Έχουμε καιρό για να κουβεντιάσουμε και να οργανώσουμε φιέστα", σχολίαζε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ. Τώρα το πρώτο μέλημα, είναι να μην υπάρξει το παραμικρό και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Kαι εικόνες που ταιριάζουν σε φιέστες, με τον κόσμο να μπαίνει στο τέλος του ματς στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες, στο αυριανό παιχνίδι δεν πρόκειται να υπάρξουν. Ένα βασικό κομμάτι των μέτρων ασφαλείας, θα είναι να μην μπει ουδείς στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του παιχνιδιού. Προφανώς και στην ΑΕΚ θέλουν ένα γεμάτο ΟΑΚΑ αύριο και ατμόσφαιρα γιορτής. Όμως χαρακτήρα φιέστας, με την τυπική έννοια του όρου, δεν θα έχει το ματς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τεράστιες ουρές στα εκδοτήρια για το ΑΕΚ - Λεβαδειακός
Τα δύο μυστικά για το "ψαλίδι" του Λάζαρου
Το διπλό μήνυμα του Χιμένεθ
Επαγρύπνηση και αυστηρά μέτρα
Η σπουδαία κίνηση του Χιμένεθ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ