ΑΕΚ

"Στημένα" πριν το πρώτο φιλικό

"Στημένα" πριν το πρώτο φιλικό

Η ΑΕΚ δίνει το απόγευμα (18.00 ώρα Ελλάδας) το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Μπάνικ Οστράβα και ο Κετσπάγια δούλεψε το πρωί πριν την σέντρα με τους παίκτες του. (VIDEO)

Το σημερινό (6/7 - 18.00 ώρα Ελλάδος) φιλικό της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα στο Κίελτσε, προφανώς και δεν πρόκειται περί αποκαλυπτηρίων. Το ακριβώς αντίθετο. Πρώτο φιλικό είναι, με την ομάδα να έχει δουλέψει σ' άλλα στοιχεία που θέλει να βάλει ο Κετσπάγια στο παιχνίδι και λιγότερο με τακτική.

Όμως ακόμα και απ' αυτό το ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ περιμένει να βγάλει συμπεράσματα. Όπως επίσης και σ' αυτό το παιχνίδι, ο Κετσπάγια περιμένει καλή αγωνιστική εικόνα και αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Γεωργιανός τεχνικός έβαλε προπόνηση για σήμερα (6/7) για σήμερα το πρωί. Λίγες ώρες δηλαδή πριν την σέντρα. Ο Κετσπάγια δούλεψε για 45 λεπτά με τους παίκτες του, σχεδόν αποκλειστικά στις στημένες φάσεις.

Κυρίως με τα κόρνερ δούλεψε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές τους να δίνουν μεγάλη προσοχή στις θέσεις που κρατάνε. Ενώ έδειξε και κάποιες κομπίνες που θέλει να κάνουν. Εκτελεστές ήταν οι Βάργκας, Μπαρμπόζα, Μάνταλος, Πλατέλλας και Μπακασέτας. Επίσης στο φινάλε της προπόνησης, ο Κετσπάγια έβαλε τους καλούς "εκτελεστές" του, δηλαδή Βάργκας, Μπαρμπόζα και Μάνταλο, να εκτελέσουν απευθείας φάουλ.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ