ΑΕΚ

Στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Τζέισον

Real Madrid's Marcelo, right, battles for the ball with Levante's David Remeseiro "Jason" during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marcelo, right, battles for the ball with Levante's David Remeseiro "Jason" during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η ΑΕΚ "χτενίζει" την ισπανική αγορά για εξτρέμ, με τις ευλογίες του Μανόλο Χιμένεθ και εξετάζει μεταξύ άλλων την περίπτωση του Νταβίδ Ρεμεσέιρο Σαλγέιρο, ο οποίος της προτάθηκε. (VIDEOS)

Η "Ενωση" εξετάζει περιπτώσεις στην Ισπανία, με ξεκάθαρο το ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων" για τον Ματσίς, ο οποίος έχει κάνει φανταστική σεζόν με τη Γρανάδα στη Β’ Ισπανίας, αλλά μοιάζει ανέφικτη περίπτωση.

Σίγουρα πιο βατή είναι αυτή του 23χρονου εξτρέμ της Λεβάντε, Νταβίδ Ρεμεσέιρο Σαλγέιρο, ευρύτερα γνωστού ως Τζέισον, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Sport Day, προτάθηκε στην ΑΕΚ και παρακολουθείται από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ είναι από τις περιπτώσεις που αρέσουν ιδιαίτερα στον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. Βέβαια δεν είναι ελεύθερος και αυτό περιπλέκει κάπως την κατάσταση.

Ωστόσο εισέρχεται στην τελευταία χρονιά της συνεργασίας του με την ισπανική ομάδα και δίχως να έχει "λάμψει" με την απόδοσή του, παρά το γεγονός ότι πήρε 27 ματς στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στα περισσότερα εξ αυτών αγωνιζόμενος στη βασική ενδεκάδα. Η Λεβάντε εξασφάλισε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Τζέισον ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στην περυσινή θριαμβευτική πορεία της στη Β΄ Ισπανίας, σκοράροντας 10 τέρματα σε 39 ματς, αγωνιζόμενος στα άκρα της επίθεσης. Ταχύτατος, διεισδυτικός, εξαιρετικός ντριμπλέρ. Ωστόσο φέτος, σε μία σεζόν που η Λεβάντε αγωνίστηκε με πρωταρχικό στόχο να παραμείνει στη Λα Λίγκα, στηριζόμενη σε ένα αμυντικογενές πλάνο, πέτυχε 1 γκολ και είχε 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ