ΑΕΚ

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Τόνεφ

Bulgaria's Aleksandar Tonev, left, celebrates with teammate Mihail Alexandrov, right, after scoring the team's second goal against Macedonia in an international friendly soccer match at the Philip II Arena, in Skopje, Macedonia, Tuesday, March 29, 2016. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Bulgaria's Aleksandar Tonev, left, celebrates with teammate Mihail Alexandrov, right, after scoring the team's second goal against Macedonia in an international friendly soccer match at the Philip II Arena, in Skopje, Macedonia, Tuesday, March 29, 2016. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κροτόνε για τον 27χρονο εξτρέμ, Αλεκσάνταρ Τόνεφ. Επιβεβαιώνει η Ένωση ότι ο Βούλγαρος έχει προταθεί. (video)

Όσο η χειμερινή μεταγραφική αγορά παραμένει ανοικτή, τόσο δεν θα κλείνει και το "παράθυρο" για μια ακόμα κίνηση από την πλευρά της ΑΕΚ.

Ειδικά από την στιγμή που δεδομένα υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης στο αριστερό άκρο. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ειδικός σε μεταγραφικά θέματα Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κροτόνε, για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Τόνεφ.

Πρόκειται για τον 28χρονο Βούλγαρο διεθνή εξτρέμ, ο οποίος φέτος έχει μόλις οκτώ συμμετοχές στο Καμπιονάτο και ψάχνεται για να φύγει. Από την πλευρά της ΑΕΚ επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για μια περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται.

Ο Τόνεφ, που έχει συμβόλαιο με την Κροτόνε μέχρι και το 2019, αποκτήθηκε από την Φροσινόνε το 2016. Ενώ έχει περάσει και από την Σέλτικ και την Άστον Βίλα, χωρίς όμως να στεριώσει. Είναι πάντως διεθνής με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.

Photo credits: AP Photo/Boris Grdanoski

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ