ΑΕΚ

Στη γωνία για Λαΐφη, σε "αναμμένα κάρβουνα" οι μικροί

Στη γωνία για Λαΐφη, σε "αναμμένα κάρβουνα" οι μικροί
Λαΐφης

Η ΑΕΚ παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Λαΐφη και περιμένει ώστε να καταθέσει και η ίδια την πρότασή της. Περιμένουν ειδοποίηση οι μικροί, πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας. Τα χρόνια πολλά στον Γιόχανσον.

Οι πρώτες επαφές της ΑΕΚ με τον Λαΐφη έχουν πραγματοποιηθεί, ωστόσο η Ένωση δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Ο λόγος που έχει συμβεί αυτό είναι ότι οι υπεύθυνοι παρακολουθούν όλα όσα συμβαίνουν με τους υπόλοιπους μνηστήρες, θέλοντας να… χτυπήσουν τελευταίοι.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να εξετάσουν με λεπτομέρεια την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων και για αυτό μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει την πρότασή τους.

Να θυμίσουμε ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει καταθέσει στον Λαΐφη πρόταση 400.000 ευρώ, με την Ανόρθωση να είναι αρκετά ενθουσιασμένη.

Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ θα πρέπει να… βιαστούν, καθώς η Σταντάρ ήδη βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, την ίδια στιγμή που ο χρόνος πιέζει την Ένωση.

Περιμένουν ειδοποίηση οι μικροί

Εξάλλου, το Σάββατο που μας έρχεται η Ένωση θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει σκοπό να πάρει μαζί του στην προετοιμασία μικρούς σε ηλικία παίκτες, από το τμήμα των Νέων, ωστόσο ακόμα κανένας δεν έχει ενημερωθεί.

Όλοι οι πιτσιρικάδες, αλλά κυρίως οι επαγγελματίες, έχουν ξεκινήσει να αγχώνονται και περιμένουν τη στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνό τους και θα είναι από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Βέβαια, οι ημέρες από απομένουν είναι λίγες, καθώς το Σάββατο (25/6) είναι η πρώτη προπόνηση, με την ενημέρωση να έρχεται από ημέρα σε ημέρα.

Να θυμίσουμε ότι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων είναι οι Δημήτρης Τζάθας, Άλκης Μαρκοπουλιώτης, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Ανδρέας Βλαχομήτρος και Αντώνης Κυριαζής.

Πηγή: aek1924.gr

Οι ευχές της ΑΕΚ στον Γιόχανσον

Τέλος, ο Γιάκομπ Γιόχανσον έγινε 26 ετών και η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook είπε τα δικά της χρόνια πολλά στον Σουηδό κεντρικό μέσο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ