ΑΕΚ

Στενές επαφές ΑΕΚ - Λάζοβιτς

Στενές επαφές ΑΕΚ - Λάζοβιτς
Λάζοβιτς

Ο Λάζοβιτς βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία με την Ένωση, καθώς μετά από προσωπικές κινήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται ότι θα δώσει θετική απάντηση στην ΑΕΚ.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τρέχουν πολυεπίπεδα, άρα και όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, όπου μετά το «πάγωμα» της υπόθεσης του Δημήτρη Παπαδόπουλου, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην απόκτηση του Σέρβου Ντάνκο Λάζοβιτς.

Ο 31χρονος επιθετικός της Παρτιζάν έχει δεχθεί ήδη δύο προτάσεις από την Ένωση από τις οποίες δεν έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος ζητώντας χρόνο για να τα σκεφτεί και να απαντήσει, ωστόσο με την «ενεργοποίηση» του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συγκεκριμένη υπόθεση, στην ΑΕΚ είναι πεπεισμένοι ότι η απάντηση του Λάζοβιτς θα είναι θετική.

Ο ποδοσφαιριστής δέχεται πιέσεις και από την Παρτιζάν και αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος για τον οποίο ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να ζυγίσει τις δύο περιπτώσεις και να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πάντως, η υπόθεση του αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Λάζοβιτς θα μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ αποτελώντας την 13η μεταγραφή της και την πλέον σημαντική για την επιθετική γραμμή της ομάδας.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ