ΑΕΚ

Στάση… Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Απερίγραπτο και πρωτόγνωρο αυτό που έχει γίνει από το πρωί της Παρασκευής στον χώρο που ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Οι τελευταίοι οπαδοί της ΑΕΚ, από τους περισσότερους από οκτώ χιλιάδες που βρέθηκαν την Πέμπτη (27/7) στην εκδήλωση για τον αγιασμό του οικοπέδου που θα κτιστεί το νέο γήπεδο, έφυγαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Όμως το ξημέρωμα της Παρασκευής (28/7), βρήκε και πάλι κόσμο στον χώρο που θα ξεκινούσαν οι εργασίες. Παρόλο που δεν υπάρχει άλλη γιορτή.

Πλέον μόνο δουλειά από τις μπουλντόζες. Η «τρέλα» του κόσμου της ΑΕΚ, έφτιαξε πρωτόγνωρες εικόνες από νωρίς το πρωί, μέχρι και το απόγευμα.

Οπαδοί της Ένωσης έκαναν πέρασμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, για να ρίξουν μια ματιά, πριν πάνε το πρωί στην δουλειά τους. Ακόμα και αν έμεναν μακριά από την πόλη αλλά και αν η δουλειά τους ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Ήταν πολλοί που κάθισαν για αρκετή ώρα πάνω σε μια πέτρα ή κάτω από ένα δέντρο και απλώς παρακολουθούσαν τις μπουλντόζες να δουλεύουν, προκειμένου να μετατρέψουν τον χώρο σε εργοτάξιο. Υπήρχαν και κάποιοι, που έκαναν πέρασμα από την Φιλαδέλφεια και στάση στον χώρο που θα κτιστεί το γήπεδο, πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Βεβαίως ήδη από σήμερα ξεκίνησε η κατασκευή μια περίφραξης του εργοταξίου, περιμετρικά του οικοπέδου. Όπως επιβάλλεται σε τέτοιου είδους έργα. Επομένως κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει η δυνατότητα οπτικής επαφής του κόσμου. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, να κάνουν επί σχεδόν καθημερινής βάσης, ένα πέρασμα και μια… στάση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ