ΑΕΚ

Standing ovation στο ΟΑΚΑ για χάρη του Μάνταλου

AEK - Levadeiakos football match, OAKA stadium, in Athens, Greece on April 22, 2018. /  -    28   Super League, , 22  2018.
AEK - Levadeiakos football match, OAKA stadium, in Athens, Greece on April 22, 2018. / - 28 Super League, , 22 2018. SOOC IMAGES

Ο Πέτρος Μάνταλος έκανε την επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο μετά από έξι μήνες, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ.

Σε ένα παιχνίδι - γιορτή για την ΑΕΚ, που έφερε την επισφράγιση της κατάκτησης του τίτλου στη Super League Σουρωτή, ο Πέτρος Μάνταλος ήταν εκ των προσώπων της βραδιάς. Κι ας μην σκόραρε, κι ας μην έδωσε ασίστ, κι ας μην έκανε κάποια εντυπωσιακή ενέργεια.

Από την στιγμή που ξαναβρέθηκε σε αγωνιστικό χώρο, αρκούσε για να κερδίσει το χειροκρότημα όλων των φίλων της Ένωσης. Μετά από έξι μήνες, ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε την επανεμφάνισή του σε επίσημο αγώνα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τον ρίχνει στη μάχη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο 83ο λεπτό.

Μόλις σηκώθηκε από τον πάγκο άρχισε η... αποθέωση για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος είδε τους 55.000 φίλους των "κιτρινόμαυρων" να του προσφέρουν ένα μοναδικό standing ovation.

SOOC Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ