ΑΕΚ

Στα πρότυπα της Ευρώπης η ΑΕΚ!

Στα πρότυπα της Ευρώπης η ΑΕΚ!

Άκρως εντυπωσιακή, με πολλές καινοτομίες και στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι η νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα παρουσιάζει ζωντανά τις εργασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Το νέο site της ΠΑΕ ΑΕΚ περιέχει όλη την ιστορία της ομάδας, από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος και το "Νίκος Γκούμας", μέχρι το ρόστερ της φετινής ομάδας και όλα τα στατιστικά και την "Αγιά Σοφιά".

Μέσα στην ιστοσελίδα υπάρχει η "Αγιά Σοφιά", με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να δει λεπτομέρειες για το νέο γήπεδο, ενώ όπως είχε ανακοινωθεί στο παρελθόν οι οπαδοί του εξωτερικού θα μπορούν μέσω του site να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της ομάδας.

Στα πρότυπα της Ευρώπης η ΑΕΚ!

Μάλιστα η ΑΕΚ προχωράει σε άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση, αφού με την έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια ο κόσμος θα μπορεί μέσω livestreaming να δει την ανέγερση του νέου γηπέδου, έπειτα από απόφαση του Μελισσανίδη που θα τοποθετήσει κάμερες στο χώρο.

Στα πρότυπα της Ευρώπης η ΑΕΚ!

Από το πρώτο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ οι οπαδοί θα μπορούν ν αγοράσουν online εισιτήρια, καθώς δεν περιορίζεται μόνο σε όσους έχουν πιστωτική κάρτα, αλλά υπάρχουν σύγχρονοι μέθοδοι.

Στα πρότυπα της Ευρώπης η ΑΕΚ!

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ