ΑΕΚ

Στα 10 εκ. η ρήτρα Μανωλά για Ελλάδα

Στα 10 εκ. η ρήτρα Μανωλά για Ελλάδα
INTIME SPORTS

Κώστας Μανωλάς και ΑΕΚ ανανέωσαν την συνεργασία τους τουλάχιστον για 3 χρόνια ακόμα με τις δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες καθώς πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο μεν Κώστας ανανέωσε το συμβόλαιο με ικανοποιητικές αποδοχές παραμένοντας στην ομάδα που αγαπάει από μικρός και η δε ΑΕΚ κρατώντας ένα νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή δίχως να φοβάται μην τον χάσει και με προοπτική εσόδων σε περίπτωση πώλησης.

Χαρούμενος εμφανίζεται ο Κώστας Μανωλάς λίγες ώρες μετά την υπογραφή ανανέωσης συμβολαίου με την ομάδα της καρδιάς του. Ο νεαρός άσος του δικεφάλου συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και πλέον ξεκινάει την προετοιμασία απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους τόσο της ομάδας όσο και τους δικούς του.

Από την άλλη μεριά, η διοίκηση της ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με πάρα πολύ καλούς όρους για τον σύλλογο καθώς και στον Μανωλά επενδύει αλλά και εξασφαλισμένη είναι σε περίπτωση που γίνει πώληση του παίκτη στο μέλλον.

Οι ρήτρες για Ελλάδα και εξωτερικό

Μάλιστα οι πολύ καλοί όροι που αναφέρουμε παραπάνω έχουν να κάνουν με τις ρήτρες που έβαλε ο Σταύρος Αδαμίδης στο συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά. Συγκεκριμένα για το εξωτερικό η ρήτρα είναι λίγο παραπάνω από τα 3,5 εκ. κάτι που εξασφαλίζει στην ΑΕΚ ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί σε περίπτωση πρότασης για την αγορά του παίκτη.

Όσον αφορά το εσωτερικό, η διοίκηση έκλεισε την πόρτα σε όποιον ονειρευόταν τον ποδοσφαιριστή με την ρήτρα να φτάνει τα 10 εκ. ευρώ. Μάλιστα η συγκεκριμένη ρήτρα έγινε δεκτή και από τη μεριά του παίκτη που δείχνει κατά πόσον ήθελε ο Κώστας να μεταγραφεί σε άλλη Ελληνική ομάδα όπως γράφτηκε κατά καιρούς σε διάφορα δημοσιεύματα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ