ΑΕΚ

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: "Θυμίζετε τσίρκο"!

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: "Θυμίζετε τσίρκο"!
INTIME SPORTS

Οι τελευταίες, συνεχόμενα, κακές εμφανίσεις της ΑΕΚ, οδήγησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πάει στη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα και να μιλήσει έντονα στους ποδοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα κι ο προφανής λόγος ήταν η κακή εικόνα της ομάδας στα play-offs, τόσο σ' αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΛ, όσο και στα προηγούμενα με Ηρακλή, Παναχαϊκή κι Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης και σύμφωνα με πληροφορίες πήγε για να μιλήσει με τους παίκτες για την κακή εικόνα του Δικεφάλου στα play-offs.

« Στα πλέι οφ παρουσιαζόμαστε σαν τσίρκο. Δεν είναι αυτή εικόνα ομάδας. Σ” αυτά τα ματς αυτό που βλέπω είναι ότι μέσα στο γήπεδο μπαίνουν μέσα μόνο οι φανέλες. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός. Για να μη διώξω κανέναν από τώρα, το καλοκαίρι θα μιλήσουμε με όλους. Συνέλθετε όσο είναι νωρίς», τόνισε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Αυτό σας λέω μόνο. Μαθαίνω για κρούσματα απειθαρχίας ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Μην ξαναμάθω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό σας λέω μόνο. Παίζετε στην ΑΕΚ, έχετε τα πάντα και δε σας λείπει τίποτα. Εκτός αν σας λείπει. Να μου το πείτε να το ξέρω. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα της ομάδας» , ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στους παίκτες μίλησαν και οι Δέλλας, Μπάγιεβιτς ζητώντας και αυτοί από την πλευρά τους από τους παίκτες της ΑΕΚ να αλλάξει άμεσα η εικόνα τους.

Έξω ο Μπαρμπόζα, μέσα ο Κορδέρο

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα καθώς αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο μετά το ματς με την ΑΕΛ, ενώ αντιθέτως ο Μιγκέλ Κορδέρο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Παρασκευή λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 στα Σπάτα.

Έρχονται σε 10 μέρες Σιμόες και Γκάλο

Μετά τον Αντρέ Σιμόες, η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση ενός άλλου παίκτη από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, τον Ροντρίγκο Γκάλο που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Οι υποχρεώσεις του Πορτογάλου με την Μορεϊρένσε, αλλά και του Βραζιλιάνου μπακ με την Πάκος Φερέιρα ολοκληρώνονται στις 24 Μαΐου, όπου και είναι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γκάλο δεν ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και πήγε στην Πορτογαλία ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οι δύο παίκτες αναμένονται να έρθουν στην Αθήνα για να γνωρίσουν τη νέα τους ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ