ΑΕΚ

Στα Σπάτα η Ορίτζιναλ

Στα Σπάτα η Ορίτζιναλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα, βρίσκονται μέλη της Ορίτζιναλ για να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της Ένωσης μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Για λίγο αργότερα μετατίθεται η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής της ΑΕΚ (ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00) κι αυτό γιατί αντιπροσωπεία του οργανωμένου συνδέσμου οπαδών της Ένωσης, "Ορίτζιναλ", βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Σ' όλα τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ, ακόμα και σ' αυτό με τον Πλατανιά, μέχρι να μπουν τα γκολ της νίκης, ο κόσμος εξέφραζε με αποδοκιμασίες και συνθήματα, την δυσαρέσκεια του για την αγωνιστική εικόνα. Αλλά και τα στραβά αποτελέσματα. Όμως μετά την ισοπαλία στην Καρδίτσα και στην Κέρκυρα, οι οπαδοί της Ένωσης και μάλιστα οι οργανωμένοι, πήραν την απόφαση να μιλήσουν απευθείας στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Μέλη της Original βρίσκονται στα Σπάτα και λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 17.00, τα λένε με τους παίκτες της ΑΕΚ, με σκοπό την αφύπνιση και την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συνάντηση Μελισσανίδη-Μαϊστόροβιτς για τα μεταγραφικά
Έρχεται περίεργος Γενάρης για την ΑΕΚ
Moράις: "Δεν νιώθω πίεση"
Γραπτό τεστ θέσεων από τον Μοράις στους παίκτες της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ