ΑΕΚ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Ο ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης, προκειμένου να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. (videos)

Στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" προσγειώθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, το μεσημέρι της Πέμπτης, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3.

Ο Ισπανός προπονητής αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης προκειμένου να ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο αυτής.

Ο πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει την Παρασκευή.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα φέρει μαζί του ως βοηθό τον Χεσούς Καλδερόν κι ως γυμναστή τον Σεμπαστιάν Λόπεθ Μπασκόν. Στην πρώτη του θητεία στην Ένωση είχε μαζί του ως γυμναστή τον Ντάνι Παστόρ, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό κι αυτή τη φορά καθώς βρίσκεται στη Ζενίτ κι έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην Αθήνα ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ
Φέρνει Χιμένεθ η ΑΕΚ
Επέμενε και επέστρεψε!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ