ΑΕΚ

Στα άκρα με Πογέτ η ΑΕΚ!

Στα άκρα με Πογέτ η ΑΕΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα πρώτα 24ωρα πέρασαν μετά την αποχώρηση του Πογέτ, η ΑΕΚ βρήκε προπονητή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει το θέμα που δημιουργήθηκε να περάσει έτσι.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Γκουστάβο Πογέτ, καθώς με την ανακοίνωσή του μια ημέρα πριν τον ημιτελικό κόντρα στον Ατρόμητο, δημιούργησε αναμπουμπούλα στην ομάδα.

Οι "κιτρινόμαυροι" βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Στέλιου Μανωλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν το θέμα να περάσει αναίμακτα, καθώς σκέφτονται ακόμα και να προσφύγουν στην FIFA. Έχουν ενεργήσει μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να κινηθούν νομικά, καθώς δεν έχουν εκδώσει ούτε ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας.

Η στάση που κράτησε ο Ουρουγουανός και η απόφασή του να εκδώσει ανακοίνωση με αιχμές μια ημέρα πριν το ματς με τον Ατρόμητο, συζητιέται ακόμα στις τάξεις της ομάδας.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ο Πογέτ έχει πάρει τους μισθούς του μέχρι και τον Μάρτιο και αυτό που απομένει, είναι η ΑΕΚ να του ξεχρεώσει και τον Απρίλιο, ώστε να μην υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα. Υπάρχουν πολλά ακόμη επεισόδια στο συγκεκριμένο θέμα...

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ