Στα άκρα με Λάζαρο η ΑΕΚ

Στα άκρα με Λάζαρο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προτίθεται να κάνει μια σειρά από νομικές κινήσεις για το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ακόμα και σε ποινικά δικαστήρια.

Η χθεσινοβραδινή (14/5) θέση της ΑΕΚ που έλεγε "τέλος για εμάς ο Λάζαρος", αφορούσε το ποδοσφαιρικό και το ουσιαστικό κομμάτι. Για το τυπικό, δηλαδή για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της, η Ένωση φέρεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει δέσμευση μέχρι και το 2019. Μ’ αυτό το περιβόητο "συν ένα". Και η ΑΕΚ ετοιμάζει μια σειρά από νομικές κινήσεις και καταγγελίες. Ακόμα και σε ποινικά δικαστήρια, καθώς θα υπάρξει καταγγελία και για τις δηλώσεις που έκανε ο Λάζαρος αποκλειστικά στο Sport24.gr, σχετικά με τις απειλές. Για να εξηγήσει τι εννοούσε μ’ αυτή την δήλωση και ποιος τον απείλησε.

Παράλληλα θα οδηγηθεί για να λυθεί από τα αρμόδια όργανα, το ζήτημα με τη δέσμευση την οποία υποστηρίζει η ΑΕΚ πως έχει ο Χριστοδουλόπουλος με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν, ενώ το νομικό επιτελείο της Ένωσης θα εξετάσει προσεκτικά και όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα από την πλευρά του παίκτη, για να αποφασίσει πώς θα κινηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χριστοδουλόπουλος στο Sport24.gr: "Δεν μπορώ να συνεχίσω στην ΑΕΚ"
Η θέση της ΑΕΚ: "Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς"
Λάζαρος, the End
Απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24