ΑΕΚ

Σπουδαίο απόγευμα, μεγάλη λαχτάρα

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο πρώτο του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος εντυπωσίασε τους πάντες (και τους ξένους σκάουτερς), αλλά και λαχτάρησε τους πάντες (και τον ίδιο του τον εαυτό).

Από την μια μεριά, αυτό το απόγευμα στο Φάληρο, θα ήθελε να το θυμάται για πάντα. Ίσως μάλιστα αποδειχθεί έτσι κι αλλιώς σημαδιακό, αν το όνομα του μπήκε σε περίοπτη θέση ξένων σκάουτερς.

Από την άλλη μεριά, θα ήθελε να το ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν είναι και μικρό πράγμα άλλωστε, να γλιτώνεις στο… φτερό, από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Για τον Κώστα Γαλανόπουλο, το πρώτο του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ως βασικός με την φανέλα της ΑΕΚ, ήταν ένα νόμισμα με δυο όψεις. Εξίσου… έντονες. Το Sport24.grαναλύει:

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ…

Έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του μόλις πριν από περίπου έναν μήνα, ο Γαλανόπουλος έτσι κι αλλιώς δεν έχει ακόμα προλάβει να ξεκινήσει ακόμα βασικός σε πολλά ντέρμπι.

Αυτό με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (24/1), ήταν το πρώτο του στο Καραϊσκάκη. Και ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Γαλανόπουλου, από τότε που από την Κ20 της ΑΕΚ, έγινε μέλος της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα έτυχε αυτό το εντυπωσιακό παιχνίδι του, ο 20χρονος μέσος να το κάνει σ’ ένα ντέρμπι, με πολλούς ξένους σκάουτερ στην εξέδρα. Βεβαίως στο μυαλό του Γαλανόπουλου, ενός παιδιού από τα σπλάχνα της ΑΕΚ, ήταν αποκλειστικά και μόνο πως θα κάνει ότι περνά από τα… πόδια του, για να βοηθήσει την ομάδα.

Όμως η αλήθεια είναι πως το όνομα του νεαρού μέσου, μπήκε στα μπλοκάκι των σκάουτερς που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη. Και σίγουρα τούδε και στο εξής, θα έχει στραμμένα μάτια πάνω του.

ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ…

Η εξαιρετική εμφάνιση του Γαλανόπουλου στο ντέρμπι, τελείωσε άδοξα. Ως αναγκαστική αλλαγή και πάνω στο φορείο. Μόνο που τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ. Το κτύπημα από το μαρκάρισμα που δέχθηκε ήταν σε σημείο του αυχένα τέτοιο, που προκλήθηκε πανικός στον πάγκο της Ένωσης.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο που έκανε το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ όταν έφτασε πάνω από τον πεσμένο στο έδαφος Γαλανόπουλο, ήταν να τσεκάρει αν μπορούσε ο νεαρός να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια του. Τελικά εκτός από έντονο πόνο και ελαφριά ζαλάδα, γλίτωσε τα χειρότερα.

Ωστόσο ακόμα και στην προπόνηση της Πέμπτης (25/1), ο Γαλανόπουλος ακόμα πονούσε. Γι' αυτό και η συμμετοχή του στο αυριανό (27/1) ματς με την Λαμία, είναι αμφίβολη. Και θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή (26/1) τελευταία προπόνηση.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η λύση του μυστηρίου για τον Τσόσιτς
Έφυγε για να ξαναγυρίσει ο Βράνιες
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Τόνεφ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ