ΑΕΚ

Σπουδαία μαντάτα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Σπουδαία μαντάτα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε στα χέρια της το σημαντικότερο έγγραφο, για να προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό της, "Αγιά Σοφιά".

Ένα από τα σημαντικότερα, ίσως και το σημαντικότερο έγγραφο, προκειμένου να είναι πλήρης ο φάκελος και να εγκριθεί η οικοδομική άδεια για την "Αγιά" Σοφιά", έφτασε ήδη στα χέρια της ΑΕΚ. Η περιφέρεια Αττικής απέστειλε ήδη την έγκριση της μελέτης για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτή η έγκριση, αποτελούσε ένα από τα βασικά αντικείμενα της συνάντησης που είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο, του Δημήτρη Μελισσανίδη, με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Και μάλιστα είχε ακουστεί τότε η περιβόητη ατάκα, περί "Δούρου Αρένα" από τον Μελισσανίδη, μετά το τέλος της συνάντησης. Το έγγραφο αυτό έφτασε ήδη στην ΑΕΚ.

Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου της Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής: "Κατά συνέπεια με την έγκριση της Προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού και η οριστική μελέτη του έργου ''ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" με την έκδοση της οικοδομικής αδείας".

Επίσης η Δικέφαλος 1924 υπέβαλε και το τυπικό αίτημα για την έγκριση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης προς το ΚΕΣΑ (Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Συγκρότησης) το οποίο συνεδριάζει στις 2 Νοεμβρίου για την έγκριση της μελέτης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ