ΑΕΚ

Σουκουλίνι στο Sport24.gr: "Εδώ για κύπελλο και πλέι οφ"

Σουκουλίνι στο Sport24.gr: "Εδώ για κύπελλο και πλέι οφ"
Τσίλης, Σουκουλίνι

Λίγο πριν "πετάξει" για Αγγλία ο Αργεντινός μέσος της ΑΕΚ, Μπρούνο Σουκουλίνι, μίλησε στο Sport24.gr και υποσχέθηκε: "Θα επιστρέψω δυνατός να βοηθήσω την ομάδα στα πλέι οφ και στο Κύπελλο".

Τα ξημερώματα της πρώτης του Φλεβάρη, ο Μπρούνο Σουκουλίνι έφτανε στο Ελ Βενιζέλος με δυο βαλίτσες γεμάτες όνειρα για την καριέρα του στην ΑΕΚ και μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο αισιοδοξίας. Σήμερα, μόλις τρεις εβδομάδες μετά, ο Αργεντινός μέσος βρέθηκε και πάλι στο Ελ Βενιζέλος. Αυτή την φορά στην αίθουσα αναχωρήσεων. Με τις ίδιες δυο βαλίτσες.

Αλλά και με πατερίτσες που μαρτυρούσαν την ατυχία του. Και μια τσάντα της ΑΕΚ στον ώμο, που φανέρωνε το γρήγορο δέσιμο του με την ομάδα. Επίσης, με το ίδιο πλατύ χαμόγελο, που αυτή την φορά ήταν χαμόγελο αποφασιστικότητας, πως θα επιστρέψει πιο δυνατός για τα πλέι οφ και το κύπελλο. Αυτό… υποσχέθηκε και στο Sport24 που τον συνάντησε λίγο πριν μπει στην πτήση της British Airways πρώτα για το Λονδίνο και μετά για το Μάντσεστερ.

«Αισθάνομαι ότι θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός. Ήμουν άτυχος, αφού τραυματίστηκα μόνος μου στην προπόνηση, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Κοιτάω μπροστά κι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνω γρήγορα καλά, για να είμαι εδώ τον Μάιο, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα και στα πλέι οφ, αλλά και στη διοργάνωση του κυπέλλου. Αισθάνομαι ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω στην ομάδα. Το συζήτησα και με τους συμπαίκτες μου και με τον προπονητή μου. Σίγουρα αισθάνομαι πίκρα, αλλά γι' αυτό θέλω να γυρίσω τον Μάιο και να βοηθήσω αυτή την μεγάλη ομάδα που μου πρόσφερε τα πάντα».

Μάλιστα ο Ζουκουλίνι αποκάλυψε και όσα είπε στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, όταν πήγε να τους αποχαιρετήσει σήμερα το πρωί πριν την προπόνηση στα Σπάτα.

«Πήγα το πρωί στην προπόνηση για να τους χαιρετήσω και τους είπα ότι το πολύ σε δύο μήνες θα είμαστε πάλι μαζί με σκοπό να παλέψουμε για τον στόχο μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, αφού δεν είναι μόνο καλοί παίκτες, αλλά και καλοί άνθρωποι. Τους είπα να μην το βάζουν κάτω, να είναι όλοι καλά, δυνατοί και να με περιμένουν για να παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στον κόσμο θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, αφού είμαι μόνο έναν μήνα στην Ελλάδα και έχουν δείξει μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό μου. Έπαιξα μόνο ένα ματς στο Ολυμπιακό στάδιο, αλλά είδα την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μόνο “ευχαριστώ” θέλω να πω στον κόσμο και σ' αυτή τη μεγάλη ομάδα, για όλα όσα μου έδωσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ