ΑΕΚ

Σούπερ ντεμπούτο του Τρίστασον

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο, ο Ισλανδός εξτρέμ, Άρνορ Τρίστασον, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο με αντίθετο πόδι, ενώ πέτυχε και γκολ.

Μπορεί να μην έχει προλάβει να συμπληρώσει ούτε 24 ώρες στην Πολωνία. Μπορεί να έκανε μόλις την πρώτη του προπόνηση με μπάλα την Πέμπτη (6/7) το απόγευμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Όμως ο Άρνορ Τρίστασον άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα και στο μίνι δίτερμα με ομάδες των εννέα, ήταν πολύ καλός. Έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης (με ανάποδο πόδι καθώς είναι δεξιοπόδαρος), είχε εξαιρετικές κινήσεις, ενώ βρήκε και δίχτυα. Και φυσικά πήρε τα μπράβο από τον Χιμένεθ, ο οποίος και στην τακτική τον χρησιμοποίησε τον Ισλανδό ως αριστερό εξτρέμ.

Ντεμπούτο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έκανε και ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ, για πρώτη φορά από τότε που ενσωματώθηκε στην αποστολή εδώ στην Πολωνία, μπήκε στο πρόγραμμα. Και μάλιστα όχι απλώς έπαιξε κανονικά στα διπλά, αλλά πέτυχε και γκολ, αλλά είχε και καλή παρουσία.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Χιμένεθ στην απογευματινή προπόνηση δούλεψε όπως αναμενόταν και στην τακτική. Δοκιμάζοντας δυο διαφορετικούς σχηματισμούς, κυρίως ως προς την επίθεση. Διότι και πάλι και οι δυο ομάδες έπαιξαν με δυο αμυντικά χαφ. Με Γαλανόπουλο και Γιόχανσον έπαιξαν οι Πορτοκαλί, με Σιμόες και Αϊντάρεβιτς οι Κίτρινοι.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όμως στον επιθετικό σχηματισμό, ο Χιμένεθ έκανε διαφοροποιήσεις. Αυτή την φορά η Πορτοκαλί ομάδα έπαιξε με τον Αλμέιδα στην κορυφή και τον Μάνταλο λίγο πιο πίσω σ' ένα σχήμα που έμοιάζε περισσότερο με 4-2-3-1.

Ενώ για τους κίτρινους ο σχηματισμός στην επίθεση ήταν κλασικό 4-4-2 με τον Λιβάγια μαζί με τον Κλωναρίδη και κατόπιν με τον Γιακουμάκη.* Μισό ρεπό έδωσε και για αύριο (7/7) το απόγευμα στους παίκτες του ο Χιμένεθ. Και μόνο προπόνηση πρωινή στις 12.00.

* Ενοχλήσεις αλλά από την κούραση, αισθάνθηκε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ