ΑΕΚ

"Σούπερ" Μάνταλος στην προπόνηση της ΑΕΚ

"Σούπερ" Μάνταλος στην προπόνηση της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Έβγαλε το... άχτι του ο Μάνταλος στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στην Πολωνία μετέχοντας και στην άσκηση με τα τελειώματα και σκοράροντας με κάθε τρόπο.

Ο δρόμος που έχει ακόμα να διανύσει ο Πέτρος Μάνταλος, μέχρι να επιστρέψει ετοιμοπόλεμος στις… επάλξεις, έχει ακόμα πολλά μέτρα. Στις αρχές του Σεπτέμβρη αναμένεται να φτάσει ο διεθνής μέσος σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορεί να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Δέλλα. Όμως κάθε μέρα που περνά, ο Μάνταλος δείχνει να «ανεβαίνει» όλο και περισσότερο. Αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (4/8), ο μέσος της ΑΕΚ συμμετείχε ακόμα και στην άσκηση για τα τελειώματα φάσεων. Και έβγαλε το… άχτι του. Σκόραρε με το κεφάλι, με το πόδι και είχε ακόμα και δοκάρια. Ενώ κυρίως έκανε πολύ εντυπωσιακά τελειώματα.

"Δοκιμή" με τρεις αλλαγές

Στην πρωινή (4/8) προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε με σχήμα και σύστημα που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό (5/8) τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, απέναντι στην Μίετζ. Το απόγευμα ο τεχνικός της ΑΕΚ διατήρησε στο δίτερμα το σύστημα, αλλά έκανε αλλαγές στο σχήμα.

Ο Γροντής πήρε την θέση του Σιμόες ως δεύτερος εσωτερικός χαφ δίπλα στον Ανάκογλου και μπροστά από τον «κόφτη» Γιόχανσον. Ο Αραβίδης μετακινήθηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Κρισάντους και ο Μπαρμπόσα πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ενώ ο Τζανετόπουλος πήγε σε ρόλο παρτενέρ του Κολοβέτσιου, αντί του Άρθο.

Τελευταία προπόνηση στην Οπαλένιτσα

Με την σημερινή (4/8) απογευματινή προπόνηση, έπεσε ουσιαστικά η αυλαία της δουλειάς εδώ στην Οπαλένιτσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ΑΕΚ αύριο Τετάρτη (5/8) έχει μόνο το φιλικό με την Μίετζ, ενώ την Πέμπτη (6/8) η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα. Μάλιστα ο Δέλλας ούτε για εκείνη την μέρα έχει προγραμματίσει προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ