ΑΕΚ

Σοκ με Ντούνη στην ΑΕΚ

Σοκ με Ντούνη στην ΑΕΚ
Ντούνης INTIME SPORTS

Η προετοιμασία της ΑΕΚ είχε ένα σοβαρό απρόοπτο, αφού ο Παναγιώτης Ντούνης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Τι έπαθε και πότε επιστρέφει. Ο Βάργκας και η μετάδοση των φιλικών της ΑΕΚ.

Ενώ όλα κυλούσαν απολύτως ομαλά στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της ΑΕΚ, την Τρίτη ήρθε το πρώτο σοκ. Και μάλιστα ήταν ισχυρό. Ο Παναγιώτης Ντούνης υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Κάτι που σημαίνει πως ο 18χρονος τερματοφύλακας θα πρέπει την Τετάρτη να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Και όχι μόνο δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, αλλά θα μείνει και εκτός αγωνιστικής δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα. Γεγονός που συνιστά πλήγμα και για τον ίδιο και για την ομάδα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ντούνης είχε εξαιρετικά στοιχεία και εντυπωσιακή βελτίωση. Και στην ΑΕΚ πόνταραν πολλά στον νεαρό τερματοφύλακα.

Ο Βάργκας και η μετάδοση των φιλικών της ΑΕΚ

Οι αφίξεις στο Ελ Βενιζέλος θα έχουν ενδιαφέρον για την ΑΕΚ τις επόμενες μέρες. Αφενός διότι οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως ο Ζιοβάνι θα τηρήσει τη δέσμευσή του και θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει. Αφετέρου διότι αναμένεται στην Αθήνα ο Ρόναλντ Βάργκας. Μάλιστα η άφιξη του Βενεζουελάνου είναι και η «κλειδωμένη». Ο Βάργκας είχε πάρει επιπλέον άδεια λόγω συμμετοχής στο Κόπα Αμέρικα. Όμως την Πέμπτη αργά το βράδυ αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου την Παρασκευή το πρωί να περάσει από εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά στα Σπάτα. Και φυσικά ο Βάργκας θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ, που θα αναχωρήσει την Δευτέρα (20/7) για την Πολωνία.

Στον OTE TV τα φιλικά

Με τηλεοπτική κάλυψη θα είναι τα πέντε φιλικά της ΑΕΚ στο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Το «πακέτο» των παιχνιδιών, πήγε στον OTE TV, όπως άλλωστε και το φιλικό με την Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ. Όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ θα αντιμετωπίζει την Χάποελ Τελ Αβίβ (23 Ιουλίου), την Λεχ Πόζναν (26 Ιουλίου), την Χάποελ Ιερουσαλήμ (29 Ιουλίου), την Ανόρθωση (2 Αυγούστου) και την Μίετζ (5 Αυγούστου).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ