ΑΕΚ

Σοϊλέδης: "Χάθηκε ένας στόχος, έμεινε η 2η θέση"

Σοϊλέδης: "Χάθηκε ένας στόχος, έμεινε η 2η θέση"
Σοϊλέδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το κύπελλο που ματαιώθηκε και το κίνητρο για νίκη στην Τρίπολη.

Από τους ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρυσι στην ΑΕΚ, είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Και είχε ζήσει και τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο λεπτό του προημιτελικού. Ο Σοϊλέδης δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός πως χάθηκε ένας στόχος, όμως μιλώντας στην κάμερα της Nova, επεσήμανε πως η ομάδα πλέον θ πρέπει να επικεντρωθεί στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, ετοιμάζεται να επιστρέψει και στην βασική ενδεκάδα για το ματς με τον Αστέρα, καθώς ο Ντίντακ είναι τιμωρημένος.

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα αυτά είναι θλιβερά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την πληρώνουν κάποιοι που δεν φταίνε. Μας φέρνουν χρόνια πίσω και πρέπει να τα ξεπεράσουμε κάποια στιγμή. Να γίνει υγιές το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να κερδίσουμε πράγματα μέσα από αυτό. Να έρχονται περισσότεροι καλοί παίκτες και προπονητές από το εξωτερικό. Να ανέβουμε επίπεδο σαν χώρα και οι ομάδες μας δείχνουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Χάσαμε έναν από τους στόχους μας, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός για μας. Τώρα ρίχνουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Δευτέρας γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να έχει αντίκτυπο η νίκη που κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Ο στόχος μας πλέον είναι να τερματίσουμε δεύτεροι και να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η νίκη στο ντέρμπι μας δίνει ψυχολογία. Έχουμε και τον κόσμο πάντα κοντά μας και μας στηρίζει και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχιστεί θετικά η προσπάθεια που κάνουμε. Η ήττα μας από τον Αστέρα στον α' γύρο είναι ένα επιπλέον κίνητρο που έχουμε για να πάμε για τη νίκη στην Τρίπολη, αν και κάθε αντίπαλο τον βλέπουμε ξεχωριστά.

Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και σε κάθε ματς δίνουμε τα πάντα. Ο Αστέρας θα έχει νέο προπονητή στον αγώνα της Δευτέρας και κάθε έλευση νέου προπονητή φέρνει διαφορετική ψυχολογία στην ομάδα και οι παίκτες του Αστέρα θα θέλουν να του δείξουν κάποια πράγματα, αλλά εμείς αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ